Het ontwerpbestemmingsplan ''Buitengebied Hardenberg, Langewijk 32 Dedemsvaart'' is te bekijken vanaf donderdag 14 september 2023

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het ontwerpbestemmingsplan ''Buitengebied Hardenberg, Langewijk 32 Dedemsvaart'' is te bekijken vanaf donderdag 14 september 2023.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het ontwerpbestemmingsplan is zes weken te bekijken. Dat noemen we de inzagetermijn. De laatste dag van de termijn is woensdag 25 oktober 2023. Het ontwerpbestemmingsplan heeft te maken met de locatie Langewijk 32 in Dedemsvaart. Dit betreft een voormalig agrarisch bedrijfsperceel waar de agrarische bedrijfsactiviteiten al enige tijd zijn beëindigd. Het voornemen is om de agrarische bedrijfswoning als burgerwoning te gebruiken en alle overige agrarische bedrijfsbebouwing te slopen en ter compensatie een dubbele woning als zelfstandige boerderijtype op het perceel terug te bouwen. Het ontwerpbestemmingsplan is bedoeld om dit planologisch mogelijk te maken. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op 2 manieren bekijken 1.Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden met het adres of met het identificatienummer: NL.IMRO.0160.0000BP00425-OW01. 2.Op papier in het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523. Tijdens de inzagetermijn kunt u reageren op het plan U reageert door het indienen van een zienswijze. Een zienswijze indienen kan op 3 manieren: 1.Digitaal via https://www.hardenberg.nl/inwoners/bouwen/ruimtelijke-plannen/zienswijze-indienen.html. U gebruikt het digitale reactieformulier. 2.Schriftelijk door een brief te sturen naar:Gemeenteraad Hardenberg Postbus 5007770BA Hardenberg 3.Mondeling door hiervoor een afspraak te maken. Bel naar 140523.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 14-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dedemsvaart
  2. 4c412d5932d0cee04b6ceaa1e3b27d9e

Gerelateerde berichten