Binnengekomen aanvraag omgevingsvergunning: De Valeriaan 66 in Dedemsvaart, het uitbreiden van de woning

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Binnengekomen aanvraag omgevingsvergunning: De Valeriaan 66 in Dedemsvaart, het uitbreiden van de woning.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Details -Locatie: De Valeriaan 66 in Dedemsvaart -Zaaktype: Omgevingsvergunning -Omschrijving: het uitbreiden van de woning -OLO-nummer: 8180721 -Zaaknummer: V2023-1253-01 -Ontvangstdatum: 7 november 2023 -Publicatiedatum: 15 november 2023   Inzage De aanvragen kunnen op verzoek digitaal worden gestuurd door de Publieksdienst u kunt daarvoor een mail sturen met dit verzoek naar gemeente@hardenberg.nl Voor vragen kunt u contact opnemen met de Publieksdienst via 140523 of een mail sturen. De aanvragen worden voorbereid met de reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedure. Op het moment van de indiening van de aanvraag is nog niet duidelijk met welke voorbereidingsprocedure een aanvraag wordt voorbereid. Indien de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, wordt het besluit in deze uitgave bekend gemaakt en kan na bekendmaking van het besluit door een belanghebbende een bezwaarschrift worden ingediend. Indien de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, wordt een ontwerpbesluit opgesteld en ter inzage gelegd. Naar aanleiding van het ontwerpbesluit wordt de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen gegeven. Van het ontwerpbesluit en de ter inzage legging wordt in deze uitgave kennis gegeven. Het ontwerpbesluit en de ter inzage legging worden in deze uitgave bekend gemaakt.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 16-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedemsvaart
  2. 8d2548de882a376bc240ac7ecaa59d90

Gerelateerde berichten