Ananta Yoga Lifestyle Centrum

Ananta Yoga Lifestyle Centrum is een Yogastudio gelegen aan Zuiderboslaan 46 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Ananta Yoga Lifestyle Centrum in Dedemsvaart

AnantA is een plek waar je een goede basis kunt leggen voor een bewust, gelukkig en succesvol leven. Ze bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van yoga, meditatie, ademcoaching, lifecoaching en persoonlijke gesprekken. AnantA zorgt voor een oase van rust en ruimte in een hectische wereld. Ze streven naar aandacht, respect, kennis en ontwikkeling, en helpen je de mooiste versie van jezelf te worden. Op dit moment is er een aanmeldingsstop voor yoga vanwege de coronaregels. Naast yoga bieden ze ook ademcoaching, waarbij je leert hoe je je adem kunt gebruiken voor een gebalanceerd en gezond leven. Verder kun je bij AnantA ook terecht voor life coaching, meditatie en persoonlijke gesprekken. Ze hebben ook een "Mooi Leven Groep" waarin je wordt geïnspireerd om het leven steeds mooier en diepgaander te beleven. Tot slot organiseren ze workshops en bijeenkomsten, zoals zomer- en winteryoga. Als je ademtherapie en coaching volgt, krijg je het boek "Vitaal door adem" gratis. Je kunt contact opnemen met AnantA via hun website of telefoonnummer.

Wil je weten wat Ananta Yoga Lifestyle Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ananta Yoga Lifestyle Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ananta Yoga Lifestyle Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ananta Yoga Lifestyle Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Ananta Yoga Lifestyle Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ananta Yoga Lifestyle Centrum

Bezoekers bekeken ook