Autobedrijf Wessels

Autobedrijf Wessels is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Langewijk 200 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Autobedrijf Wessels in Dedemsvaart

Bij Autobedrijf Wessels kunt u terecht voor verkoop, verhuur, lease, onderhoud en reparatie van personenauto's en bedrijfswagens. Ze hebben een ruim aanbod aan occasions en bieden ook verhuur en lease aan. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor brandstof, maar ze bieden meer dan alleen dat. Autobedrijf Wessels staat bekend om hun persoonlijke en professionele benadering, wat hen tot een betrouwbare partner maakt in autorijden. Het bedrijf is opgericht in 1946 en wordt geleid door Chiel Wessels. Ze hebben goede recensies op Google en een Facebook pagina. De openingstijden van de showroom zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. De openingstijden van de werkplaats zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Het tankstation is open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. Buiten deze openingstijden kan er getankt worden met een tank- of bankpas bij de buitenpaal. Het ontwerp en de realisatie van de website is gedaan door Appblicity.

Wil je weten wat Autobedrijf Wessels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Wessels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Wessels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Wessels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Autobedrijf Wessels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Wessels

Bezoekers bekeken ook