Autorijschool Dijk

Autorijschool Dijk is een Autorijschool gelegen aan De Meidoorn 3 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Autorijschool Dijk in Dedemsvaart

Als je besluit om rijlessen te volgen bij Autorijschool Dijk, moet je akkoord gaan met hun algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de les overeenkomst die je met de rijschool aangaat. Het is belangrijk om deze voorwaarden goed door te lezen voordat je je inschrijft voor de rijlessen. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, stem je in met de regels en afspraken die Autorijschool Dijk hanteert. Het is dus van belang om op de hoogte te zijn van deze voorwaarden, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens de rijlessen en wat er van jou als leerling wordt verwacht. Zorg er daarom voor dat je de algemene voorwaarden goed begrijpt voordat je begint met je rijopleiding bij Autorijschool Dijk.

Wil je weten wat Autorijschool Dijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Autorijschool Dijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Dijk

Bezoekers bekeken ook