B&B De Kloosterhoek

B&B De Kloosterhoek is een Hotel gelegen aan Mulderij 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over B&B De Kloosterhoek in Dedemsvaart

Bed en Breakfast De Kloosterhoek in Dedemsvaart is een kleinschalige B&B waar je kunt logeren in het gastenverblijf of een van de twee B&B kamers. De accommodatie bevindt zich in een historische boerenhoeve in het buitengebied van Dedemsvaart, grenzend aan natuurgebied Het Reestdal. Privacy, ruimte, knusheid, persoonlijke aandacht en huiselijkheid staan centraal in deze B&B. De kamers en het gastenverblijf zijn gevestigd in de voormalige hooischuur/schapenstal met oude gebinten en stalraampjes, waar de sfeer van vroeger hand in hand gaat met het comfort van nu. Op het authentieke erf vind je ook een wellness privé met een hottub en sauna. De B&B ligt vlakbij het prachtige natuurgebied Het Reestdal en diverse winkels en bezienswaardigheden in Dedemsvaart. Jan en Lia Hendrikson heten je van harte welkom in De Kloosterhoek, die door Libelle is geselecteerd als een van de 25 fijnste logeeradressen.

Wil je weten wat B&B De Kloosterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Kloosterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Kloosterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Kloosterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar B&B De Kloosterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Kloosterhoek

Bezoekers bekeken ook