Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart

Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart is een Badmintonclub gelegen aan De Citadel Langewijk 118 Dedemsvaart, Langewijk 118 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart in Dedemsvaart

Fairplay DAC is een gezellige en sportieve badmintonvereniging met ongeveer 70 leden in verschillende leeftijdsgroepen. De vereniging is opgericht in 1969 en is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond. Ze spelen mee in de regionale competitie en organiseren regelmatig interne toernooien. Bij Fairplay DAC is het mogelijk om zowel training te krijgen als vrij te spelen. Badminton is een intensieve sport die coördinatievermogen, snelheid en reactiesnelheid vereist. Het wordt gespeeld met rackets en een shuttle in een zaal, zodat er geen hinder van wind is. Er zijn verschillende vormen van badminton, zoals mannen/vrouwen singles, gemengd dubbel en mannen/vrouwen dubbels. Om lid te worden van de vereniging is er een kwartaalcontributie van €27,50 voor junioren en €39,00 voor senioren. Daarnaast worden alle leden automatisch lid van de Nederlandse Badminton Bond, waarvoor een jaarlijkse contributie wordt geïnd van €15,00 voor junioren en €20,00 voor senioren.

Wil je weten wat Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Badminton Fairplay DAC Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook