Banketbakkerij Dorgelo

Banketbakkerij Dorgelo is een Banketbakkerij gelegen aan Wisseling 13 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Banketbakkerij Dorgelo in Dedemsvaart

Bij Dorgelo, een begrip op het gebied van banketbakken, kunt u genieten van heerlijke lekkernijen. Het assortiment bestaat onder andere uit het Goud bekroonde Hazelnootgebak, verschillende taarten, vlaaien en chocolade. Alles wordt ambachtelijk bereid, waardoor de producten hun ware kracht behouden. Of u nu op zoek bent naar gebakjes, chocolade of een taart voor een speciale gelegenheid, bij Dorgelo bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar het assortiment? Neem dan een kijkje op hun website. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Dorgelo. Daarnaast is het opmerkelijk dat Bakkerij Dorgelo het predicaat 'Hofleverancier' heeft gekregen ter gelegenheid van hun 175-jarig jubileum.

Wil je weten wat Banketbakkerij Dorgelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Banketbakkerij Dorgelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Banketbakkerij Dorgelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Banketbakkerij Dorgelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Banketbakkerij Dorgelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Banketbakkerij Dorgelo

Bezoekers bekeken ook