BeautyRoom

BeautyRoom is een Schoonheidssalon gelegen aan Verlengde Zestiende Wijk 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over BeautyRoom in Dedemsvaart

Marije Klunder is een 24-jarige schoonheidsspecialiste en de trotse eigenaar van BeautyRoom Dedemsvaart. Ze heeft veel ervaring opgedaan tijdens haar opleiding en werk in een schoonheidssalon. Marije heeft ontdekt dat hygiëne, deskundigheid en zuivere verzorgingsproducten het belangrijkst zijn in haar vak. Op de website van BeautyRoom Dedemsvaart kunnen klanten een afspraak maken en een selectie van producten bekijken, waaronder Le Nettoyant Pureté, La Crème du Jour, Le Booster Superfood en L’Eau Soir et Matin. Daarnaast kunnen klanten ook klantenervaringen lezen en contact opnemen met BeautyRoom. De website biedt ook de mogelijkheid om veilig te betalen met iDEAL.

Wil je weten wat BeautyRoom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautyRoom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautyRoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautyRoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar BeautyRoom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautyRoom

Bezoekers bekeken ook