Bed en Breakfast Vrede Vrijheid

Bed en Breakfast Vrede Vrijheid is een Bed & Breakfast gelegen aan Langewijk 26 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bed en Breakfast Vrede Vrijheid in Dedemsvaart

In het prachtige Reestdal ligt de B&B Vrede Vrijheid, gevestigd in een monumentale boerderij uit 1825. Deze B&B is een heerlijke rustige plek om te overnachten in de mooie natuur. In de omgeving kun je genieten van wandelingen langs de rivier de Reest of fietstochten langs verschillende landgoederen, zoals Het Laar in Ommen, Landgoed Eerde richting Den Ham en Huize Den Berg in Dalfsen. In het centrum van Dedemsvaart zijn verschillende restaurants en eetcafés waar je kunt lunchen of dineren. Ook zijn er leuke uitstapjes te maken, zoals naar De Tuinen van Mien Ruys, Het Streekmuseum De Kalkovens, Het Landbouwmuseum en de Bierbrouwerij Avereest, het overdekte zwembad De Kiefer en recreatieplas Het Kotermeer. Dedemsvaart is een gezellig dorp met winkels, supermarkten en diverse eetgelegenheden. Gasten die het Pieterpad lopen, genieten na een dag inspanning van de rust en vrijheid van deze B&B. Daarnaast biedt Vrede Vrijheid ook een nieuw hottub arrangement aan, waarbij je kunt genieten van het prachtige uitzicht over de landerijen met een drankje in je hand.

Wil je weten wat Bed en Breakfast Vrede Vrijheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bed en Breakfast Vrede Vrijheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Vrede Vrijheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bed en Breakfast Vrede Vrijheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Bed en Breakfast Vrede Vrijheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bed en Breakfast Vrede Vrijheid

Bezoekers bekeken ook