Bella Roma

Bella Roma is een Pizzeria gelegen aan Markt 1 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bella Roma in Dedemsvaart

Bella Roma is een fantastisch restaurant waar je een gezellige avond kunt doorbrengen. Het personeel is super aardig en geeft je een welkom gevoel. Het eten is ook top, vooral de spareribs en rijst zijn lekker. Dit wordt bevestigd door verschillende klanten, zoals Merel Asiandarts en Monika Narloch, die allebei erg tevreden zijn over het eten en de service. Het restaurant heeft ook een mooie atmosfeer en is erg schoon. Je kunt nu een tafel reserveren en bladeren door de heerlijke menu's. Bella Roma is zeker een bezoek waard.

Wil je weten wat Bella Roma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Roma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Roma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Roma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Bella Roma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Roma

Bezoekers bekeken ook