Boekhandel "De Welle"

Boekhandel "De Welle" is een Boekwinkel gelegen aan Julianastraat 36 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Boekhandel "De Welle" in Dedemsvaart

De Welle is een christelijke boek- en cadeauwinkel in Dedemsvaart. Ze hebben een fris en modern pand en bieden een ruim assortiment aan, waaronder Bijbels, boeken, cd's, cadeauartikelen en kaarten. De webshop is momenteel nog niet actief, maar ze zijn op zoek naar mogelijkheden om deze te starten. De boekhandel is opgericht in 1998 en heeft als missie om christelijke lectuur te verspreiden in Dedemsvaart en omgeving. Ze hebben populaire items zoals boeken van Lynn Austin en Tanneke Dorgelo, en ook verschillende soorten Bijbels, zoals de NBV jongerenbijbel en de HSV studiebijbel. Je kunt je abonneren op hun nieuwsbrief en contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun website. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met dinsdag van 13.30 tot 17.00 uur en van woensdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat Boekhandel "De Welle" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel "De Welle" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel "De Welle"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel "De Welle" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Boekhandel "De Welle" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel “De Welle”

Bezoekers bekeken ook