Bouwbureau SLIM B.V.

Bouwbureau SLIM B.V. is een Bouwkundig ingenieur gelegen aan Reuverswerf 22 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Bouwbureau SLIM B.V. in Dedemsvaart

Bouwbureau Slim is een betrouwbare partij die u volledig kan begeleiden bij het bouwproces. Ze bieden bouwkundig advies, maken 3D-impressies en ontwerpen bouwplannen. Daarnaast kunnen ze de vergunningsaanvraag voor u verzorgen en bouwtekeningen digitaliseren. Ze bieden ook bouwberekeningen, bouwbegeleiding en 3D-printing aan. Daarnaast kunnen ze 3D-impressies maken voor evenementen en feesten. Bouwbureau Slim heeft al ruim 7 jaar ervaring en ze hebben kennis van de praktijk, waardoor ze realistische ontwerpen kunnen maken. Ze begeleiden u van A tot Z bij uw project en hebben al verschillende projecten succesvol afgerond. U kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Bouwbureau SLIM B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbureau SLIM B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbureau SLIM B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbureau SLIM B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Bouwbureau SLIM B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbureau SLIM B.V.

Bezoekers bekeken ook