Brasserie de Corner

Brasserie de Corner is een Brasserie gelegen aan Julianastraat 26 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Brasserie de Corner in Dedemsvaart

We zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Onze brasserie, genaamd De Corner, heeft verschillende openingstijden. Op maandag zijn we geopend van 12:00 tot 00:00 uur. Op dinsdag zijn we gesloten, maar op woensdag, donderdag en vrijdag zijn we open van 10:00 tot 00:00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we zelfs open tot 01:00 uur. Op zondag zijn we open van 15:00 tot 22:00 uur. Je kunt ons vinden op Julianastraat 26 in Dedemsvaart. Voor contact kun je bellen naar 0523 - 208012 of 06 - 53 50 88 91. Ook kun je ons bereiken via info@brasseriedecorner.nl. Volg ons ook op social media.

Wil je weten wat Brasserie de Corner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie de Corner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie de Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie de Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Brasserie de Corner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie de Corner

Bezoekers bekeken ook