Cafetaria De Wissel

Cafetaria De Wissel is een Cafetaria gelegen aan Wisseling 21-23 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Cafetaria De Wissel in Dedemsvaart

Voor bestellingen, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Cafetaria De Wissel via het adres Wisseling 21-23, 7701 GR Dedemsvaart, of telefonisch via het nummer 0523-612316. De cafetaria is geopend van zondag tot en met donderdag van 11:30 tot 21:30 uur en op vrijdag en zaterdag ook van 11:30 tot 21:30 uur. Let op: van oktober tot maart is de cafetaria op maandag gesloten. De website van Cafetaria De Wissel is gemaakt door Wen Liang Lie en voor de beste weergave van de site wordt aangeraden om de laatste versie van uw browser te installeren.

Wil je weten wat Cafetaria De Wissel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Wissel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Wissel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Wissel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Cafetaria De Wissel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Wissel

Bezoekers bekeken ook