Coupe Kapsalon La

Coupe Kapsalon La is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Langewijk 232 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Coupe Kapsalon La in Dedemsvaart

La Coupe is een kapsalon in Dedemsvaart, eigendom van Ingrid. Haar doel is om een salon te creëren met kwaliteit als prioriteit, gebruikmakend van de beste producten van Goldwell en KMS. KMS staat voor exclusiviteit, kwaliteit en stijl, en biedt producten aan voor elk haartype. Daarnaast biedt de salon ook de KIT Oxilock Plasma behandeling aan voor beschadigd haar. Het team van La Coupe bestaat uit Ingrid, José, Marjolein, Manon, Marjon, Leonie en Tess, die in 2015 zijn uitgeroepen tot de leukste kapsalon in de gemeente Hardenberg. Elumen is een product dat duurzame en intense kleuren biedt zonder schadelijke stoffen. Elumen Play is een semi-permanente kleurlijn waarmee je eindeloos kunt combineren. De openingstijden van de salon zijn niet vermeld, maar het is mogelijk om online een afspraak te maken.

Wil je weten wat Coupe Kapsalon La verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coupe Kapsalon La of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coupe Kapsalon La? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coupe Kapsalon La het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Coupe Kapsalon La reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coupe Kapsalon La

Bezoekers bekeken ook