creatievehoutdecoratie

creatievehoutdecoratie is een Winkel gelegen aan Van Haeringenstraat 47 in Dedemsvaart.

Meer informatie over creatievehoutdecoratie in Dedemsvaart

Wij zijn Fred en Saskia en bieden creatieve houtdecoraties aan. Naast onze andere services, hebben we ook naam borden van 1 meter lang en 20 cm breed. Deze borden beginnen bij een prijs van €30. We werken met mdf en grenen als houtsoort en kunnen het in elke gewenste kleur of beits verven. Verzending is mogelijk, maar hier zijn wel verzendkosten aan verbonden. De levertijd bedraagt minimaal 21 dagen en betaling kan eenvoudig via iDeal. Voor vragen kunt u ons mailen op fredmiddendorp10@gmail.com. Volg ons voor meer informatie.

Wil je weten wat creatievehoutdecoratie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van creatievehoutdecoratie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij creatievehoutdecoratie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je creatievehoutdecoratie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar creatievehoutdecoratie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. creatievehoutdecoratie

Bezoekers bekeken ook