Curiosa de Vlinder

Curiosa de Vlinder is een Antiekwinkel gelegen aan Van Haeringenstraat 49 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Curiosa de Vlinder in Dedemsvaart

Op vrijdag is de winkel geopend van 10.00 tot 17.00 uur en ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan krijg je 10% korting op alles in de webshop. De verzendkosten voor Nederland bedragen € 5,00, maar bij een bestelling van boven de € 25,00 zijn er geen verzendkosten. Belgische klanten betalen slechts € 6,00 aan verzendkosten, tenzij de bestelling boven de € 75,00 is, dan zijn er geen verzendkosten. Voor meubels en grotere items gelden andere verzendkosten, dus het is raadzaam om contact op te nemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Curiosa de Vlinder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curiosa de Vlinder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curiosa de Vlinder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curiosa de Vlinder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Curiosa de Vlinder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curiosa de Vlinder

Bezoekers bekeken ook