Dansinstituut Drenth Dedemsvaart

Dansinstituut Drenth Dedemsvaart is een Dansschool gelegen aan Hoofdvaart 94 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dansinstituut Drenth Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bij Drenth Dance Centers kun je je aanmelden voor elke dansstijl die je maar wilt. Ze hebben namelijk het meest uitgebreide dansaanbod van heel Noord Nederland. Of je nu houdt van Hip-Hop, Cha-Cha, Salsa of Moderne dans, je vindt het allemaal onder één dak. Dansen bij Drenth Dance Centers betekent gezellig samen met vrienden of kennissen uitgaan in een moderne en stijlvolle omgeving waar sfeer, beweging en ontspanning samenkomen. Je kunt ook iets drinken of een hapje eten in het lounge café. Daarnaast bieden ze een uniek concept aan genaamd "Bewegen, Ontspannen, Uitgaan". Je kunt je eigen abonnement samenstellen en genieten van het ruime aanbod aan dansstijlen en sport- en bewegingsprogramma's. Kortom, stap vandaag nog in de wereld van Drenth Dance Centers en maak ook jouw leven een beetje swingender!

Wil je weten wat Dansinstituut Drenth Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dansinstituut Drenth Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dansinstituut Drenth Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansinstituut Drenth Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Dansinstituut Drenth Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dansinstituut Drenth Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook