De Antenne

De Antenne is een Kerk gelegen aan Wilhelminastraat 3 in Dedemsvaart.

Meer informatie over De Antenne in Dedemsvaart

De Protestantse Gemeente van Dedemsvaart is een vindplaats van geloof, hoop en liefde. Ze willen dienstbaar zijn en betrokken zijn bij de wereld om hen heen, zowel lokaal als wereldwijd. Er zijn wekelijkse kerkdiensten op verschillende tijden, die variëren in vorm en inhoud. Als je niet bij de diensten kunt zijn, kun je ze live meekijken of eerder gehouden diensten terugkijken. De gemeente organiseert ook verschillende activiteiten om God en elkaar beter te leren kennen. Er is een nieuwssectie waarin onderwerpen zoals veranderingen in de kerk, Ignatiaans bidden, een Elvis-kerkdienst en een nieuwe predikant worden besproken. Als je meer wilt weten over het christelijk geloof of behoefte hebt aan een luisterend oor, kun je contact opnemen met een van de predikanten of kerkelijk werkers. Voor kinderen zijn er ook diverse activiteiten binnen de kerk. De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken en organiseert naast kerkdiensten ook andere activiteiten. Er is een contactsectie waar je contactinformatie en privacybeleid kunt vinden.

Wil je weten wat De Antenne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Antenne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Antenne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Antenne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar De Antenne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Antenne

Bezoekers bekeken ook