De Lelie Bloemen Dedemsvaart

De Lelie Bloemen Dedemsvaart is een Bloemist gelegen aan Marktstraat 5 in Dedemsvaart.

Meer informatie over De Lelie Bloemen Dedemsvaart in Dedemsvaart

Bloemenhandel De Lelie is een bloemenwinkel die een breed assortiment aan bloemen, planten en woonaccessoires biedt. Ze kopen hun producten rechtstreeks in bij fabrikanten en importeurs, waardoor ze scherpe prijzen kunnen aanbieden. Het transport, de opslag en de koeling van de bloemen en planten worden verzorgd vanuit hun hoofdvestiging in Westerhaar. Ze werken ook samen met Euroflorist om boeketten en planten bij klanten thuis te bezorgen. Duurzaamheid is belangrijk voor hen, ze scheiden afval en kopen bij voorkeur in via het MPSA+ principe. Bestellingen worden in principe de volgende werkdag bezorgd, behalve op feestdagen en zondagen. De winkel bestaat al meer dan 50 jaar en is uitgegroeid tot de grootste bloemenhandel van Noord-Oost Overijssel. Ze garanderen dagelijks verse bloemen en planten voor een goede prijs. Ze bieden ook een boeketservice aan, waarbij bloemisten op de hoogte zijn van de laatste trends.

Wil je weten wat De Lelie Bloemen Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lelie Bloemen Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lelie Bloemen Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lelie Bloemen Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar De Lelie Bloemen Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lelie Bloemen Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook