De Makelij

De Makelij is een Kringloopwinkel gelegen aan Julianastraat 75 in Dedemsvaart.

Meer informatie over De Makelij in Dedemsvaart

De Makelij is een sociale en duurzame onderneming in Dedemsvaart die gelooft in een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar en zorgvuldig omgaan met spullen. Ze brengen mensen en tweedehandsspullen bij elkaar. In hun werkplaats knappen ze verschillende objecten op, zoals kleding en gebruikt en opgeknapt spul. Daarnaast hebben ze afdelingen zoals een winkel, werkplaats, Marktplaats en atelier. Ze hebben een breed scala aan producten, waaronder spijkerpotten, handgemaakte kussens, duurzame voederhuizen voor eekhoorns, hapjesplanken, snijplanken en glazenhouders. Deze producten zijn allemaal duurzaam en gemaakt van verschillende materialen, zoals hout en stof. Dus als je op zoek bent naar unieke en duurzame producten, ben je bij De Makelij aan het juiste adres.

Wil je weten wat De Makelij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Makelij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Makelij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Makelij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar De Makelij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Makelij

Bezoekers bekeken ook