Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart

Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart is een Nagelstudio gelegen aan Langewijk 112 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart in Dedemsvaart

Welkom bij Désalon, de pedicurepraktijk in Dedemsvaart. Hier staat Hester Wieten voor u klaar om alle voetproblemen te behandelen, ook voor mensen uit gemeente Hardenberg, Ommen en omgeving. Als gediplomeerd medisch pedicure is Hester gespecialiseerd in complexe voetproblemen, zoals die veroorzaakt worden door diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Op haar website kunt u meer informatie vinden en als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u het beste telefonisch contact opnemen. De praktijk is gevestigd aan de Langewijk 112 in Dedemsvaart.

Wil je weten wat Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Désalon Medisch Pedicure Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook