Dina's Fellows

Dina's Fellows is een gelegen aan Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dina's Fellows in Dedemsvaart

Lunchroom Dina's Fellows is een unieke lunchroom gevestigd in the Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart. Wat deze lunchroom bijzonder maakt, is niet alleen de kwaliteit van de gerechten en gastvrijheid, maar ook het feit dat het gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Ze bieden verse koffie, huisgemaakt gebak en een uitgebreide lunch. Op het menu staan onder andere belegde broodjes, burgers, tosti's en uitsmijters. De lunchroom is geopend van maandag tot en met zaterdag en nodigt bezoekers van harte uit om langs te komen op het gezellige terras of in de lunchroom zelf. Het adres is Moerheimstraat 14 in Dedemsvaart.

Wil je weten wat Dina's Fellows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dina's Fellows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dina's Fellows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dina's Fellows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Dina's Fellows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dina’s Fellows

Bezoekers bekeken ook