Het ontwerpbestemmingsplan 'Dedemsvaart, herontwikkeling locatie Concordia', het ontwerpbeeldkwaliteitsplan 't Houtstek, ontwikkeling locatie Concordia Dedemsvaart' en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden zijn te bekijken vanaf donderdag 28 september 2023

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het ontwerpbestemmingsplan 'Dedemsvaart, herontwikkeling locatie Concordia', het ontwerpbeeldkwaliteitsplan 't Houtstek, ontwikkeling locatie Concordia Dedemsvaart' en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden zijn te bekijken vanaf donderdag 28 september 2023.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden zijn zes weken te bekijken. Dat noemen we de inzagetermijn. De laatste dag van de termijn is woensdag 8 november 2023. De plannen en de beschikking hebben te maken met de locatie Langewijk 146 in Dedemsvaart waar in het verleden Bouwcenter Concordia gevestigd was. Het plan betreft de van bouw van 10 appartementen voor senioren, 3 kleinschalige grondgebonden woningen bedoeld voor medioren en 8 compacte betaalbare eengezinswoningen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op 2 manieren bekijken 1.Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden met het adres of met het identificatienummer: NL.IMRO.0160.0000BP00439-OW01. 2.Op papier in het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523. Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden zijn op de volgende manieren te bekijken 1.op papier in te zien bij de Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523. 2.Digitaal op www.officielebekendmakingen.nl. De stukken zijn terug te vinden bij de bekendmaking in het Gemeenteblad. Tijdens de inzagetermijn kunt u reageren op de plannen U reageert door het schrijven van een zienswijze. Een zienswijze opsturen kan op 3 manieren: 1.Digitaal op https://www.hardenberg.nl/inwoners/bouwen/ruimtelijke-plannen/zienswijze-indienen.html. U gebruikt het digitale reactieformulier. 2.Schriftelijk: U schrijft uw brief naar: Gemeenteraad Hardenberg Zienswijze bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en hogere grenswaarden ''Dedemsvaart, herontwikkeling locatie Concordia'' Postbus 5007770BA Hardenberg 3. Mondeling: Maak een afspraak. Bel naar 140523.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 28-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dedemsvaart
  2. ec8d4b67bde357296b470f45553231f8

Gerelateerde berichten