Eijsink tandartspraktijk

Eijsink tandartspraktijk is een Tandarts gelegen aan Langewijk 49 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Eijsink tandartspraktijk in Dedemsvaart

Bij Eijsink, de tandartspraktijk in Dedemsvaart, bieden ze moderne en persoonlijke mondzorg sinds 1979. Je kunt langskomen, bellen of online inschrijven om kennis te maken met het team. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals een klinisch onderzoek, het versterken van tanden of opvullen van lege plekken, verzorging van tandvlees en preventie van tandvleesproblemen, wortelkanaalbehandelingen, orthodontie en extracties. Ze hebben affiniteit met het behandelen van kinderen, ouderenzorg en bijzondere zorggroepen. Een patiënt vertelt dat het team veel tijd voor haar heeft genomen en een behandelingsplan heeft gemaakt, waardoor ze nu regelmatig voor controle komt. Het adres is Langewijk 49 in Dedemsvaart en je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0523-614431 of e-mailadres info@eijsink-tandartspraktijk.nl. Ze zijn ook te vinden op Instagram onder de naam @Eijsink_tandartspraktijk.

Wil je weten wat Eijsink tandartspraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eijsink tandartspraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eijsink tandartspraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eijsink tandartspraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Eijsink tandartspraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eijsink tandartspraktijk

Bezoekers bekeken ook