Electro World Hans Brinkhuis

Electro World Hans Brinkhuis is een Elektronicawinkel gelegen aan Langewijk 388A in Dedemsvaart.

Meer informatie over Electro World Hans Brinkhuis in Dedemsvaart

Bij Electro World kun je terecht voor de beste apparatuur voor een avondje bioscoop thuis. Ze stellen het beeld en geluid voor je in en zorgen voor een snelle en vakkundige installatie van je nieuwe apparaat. Mocht er iets kapot gaan, dan komen ze snel langs om het te repareren. De klanten beoordelen Electro World met een 9.2/10 en je kunt altijd terecht in de winkel voor advies en service. Daarnaast biedt Electro World ook inbouw- en installatieservices aan, zodat alles soepel verloopt bij jou thuis. Ze hebben een eigen technische dienst die je snel kan helpen met reparaties. Electro World is ook trotse sponsor van het UEFA Vrouwenvoetbal en sponsort verschillende vrouwenvoetbal teams in Nederland. Je kunt hen volgen op Facebook en Instagram voor handige tips en leuke winacties.

Wil je weten wat Electro World Hans Brinkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Hans Brinkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Hans Brinkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Hans Brinkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Electro World Hans Brinkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Hans Brinkhuis

Bezoekers bekeken ook