Elgee

Elgee is een Computerwinkel gelegen aan Noord Stegeren 48 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Elgee in Dedemsvaart

Welkom op de website van eLGee, mijn bedrijf. Ik heb een agrarische achtergrond, maar ben altijd geïnteresseerd geweest in computers. Na het stoppen van mijn melkveebedrijf ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Mijn bedrijf richt zich voornamelijk op particulieren die hulp nodig hebben bij de aankoop en installatie van computers en randapparatuur. Daarnaast kan ik ook helpen bij het aanleggen van netwerken en het aansluiten van computers en televisies. Veel klanten hebben behoefte aan ondersteuning bij verschillende problemen en ik bied ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Daarnaast kan ik ook kleinere bedrijven helpen, bijvoorbeeld met administratieve taken zoals facturering. Ook kan ik in overleg een website ontwerpen en beheren voor zowel particulieren als kleinere bedrijven.

Wil je weten wat Elgee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elgee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elgee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elgee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Elgee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elgee

Bezoekers bekeken ook