Emmanuelparochie

Emmanuelparochie is een Parochie gelegen aan Langewijk 172 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Emmanuelparochie in Dedemsvaart

Het contactadres van de St. Vitus Parochie in Dedemsvaart is op Langewijk 17. Het telefoonnummer is 0523 61 07 06 en het e-mailadres is stvitus@kpnmail.nl. Het secretariaat is geopend op woensdag van 09:00 tot 12:00 uur en op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. Voor het gebruik van het parochiecentrum kunt u contact opnemen met het secretariaat of met de heer Wim Heitbrink. De heer Jan Uythof is aangewezen als beheerder van het parochiecentrum. Voor het regelen van een begrafenis en grafrechten kunt u contact opnemen met beheerder Gerard Froeling. Er is elke vrijdag een Eucharistieviering om 09:00 uur, in de kerk van Pasen tot Allerzielen en in de sacristie de rest van het jaar. De locatie in Dedemsvaart bestaat al sinds 1820.

Wil je weten wat Emmanuelparochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Emmanuelparochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Emmanuelparochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Emmanuelparochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Emmanuelparochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Emmanuelparochie

Bezoekers bekeken ook