Fiets Cross Club "de Vaart"

Fiets Cross Club "de Vaart" is een Sportcomplex gelegen aan Archimedesstraat 14B in Dedemsvaart.

Meer informatie over Fiets Cross Club "de Vaart" in Dedemsvaart

FCC de Vaart is een fietscrossclub die al sinds 1982 actief is. Ze bieden sportief plezier voor zowel ervaren professionals als beginners. De club staat bekend om het verleggen van grenzen en het domineren van de tracks. Als lid van FCC de Vaart kun je deelnemen aan proeftrainingen en lid worden van de club. Ze bieden trainingen aan in vier verschillende groepen en je kunt ook de baan huren voor trainingen. Daarnaast hebben ze ook sponsoren en een webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van fietscross. In het nieuws gedeelte van de website worden er verslagen geplaatst van verschillende evenementen, zoals het EK BMX in Besançon en een zomeravond wedstrijd. Recentelijk hebben 32 rijders van FCC de Vaart deelgenomen aan FCC The Derrick Crossers, waarbij er geen ernstige ongelukken zijn gebeurd. Kortom, bij FCC de Vaart vind je een thuis vol uitdagingen, of je nu een ervaren pro bent of net begint met fietscross.

Wil je weten wat Fiets Cross Club "de Vaart" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets Cross Club "de Vaart" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets Cross Club "de Vaart"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets Cross Club "de Vaart" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Fiets Cross Club "de Vaart" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets Cross Club “de Vaart”

Bezoekers bekeken ook