Fixitall Computers & Services

Fixitall Computers & Services is een Computerwinkel gelegen aan Langewijk 310 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Fixitall Computers & Services in Dedemsvaart

Fixitall Computers & Services in Dedemsvaart is een bedrijf dat gespecialiseerd is in computerreparaties en -services. Ze bieden ook randapparatuur, zoals printers en inkt, opslagmedia en kabels. Daarnaast kunnen klanten bij hen terecht voor advies en hulp bij problemen. Het bedrijf doet ook in- en verkoop van gebruikte goederen. Ze bieden diverse diensten aan, waaronder dataherstel, hosting, ontwerp en sim-only. Klanten kunnen ook gebruikmaken van hulp op afstand. Fixitall Computers & Services is gevestigd aan de Langewijk 310 in Dedemsvaart en is te bereiken via telefoonnummer 0523 610265 of 06 13454107 en e-mailadres info@fixitallcomputers.nl. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag, met openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Klanten kunnen het bedrijf volgen op Facebook. © 2018 Fix-It-All Computers & Services Alle rechten voorbehouden. | CompanyBoost.

Wil je weten wat Fixitall Computers & Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fixitall Computers & Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fixitall Computers & Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fixitall Computers & Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Fixitall Computers & Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fixitall Computers & Services

Bezoekers bekeken ook