FMX Frits Meerholz - BMX Specialist

FMX Frits Meerholz - BMX Specialist is een Sportkledingwinkel gelegen aan Kelvinstraat 1E in Dedemsvaart.

Meer informatie over FMX Frits Meerholz - BMX Specialist in Dedemsvaart

Welkom op de website van Frits BMX Webshop, een bedrijf dat gespecialiseerd is in BMX, fietscross, Pumptrack, freestyle-dirt en wheeliebikes. Ze zijn officieel dealer van bekende merken zoals SE BIKES, ICE, Chase, Crupi, Haro, GT, Meybo, Sunn BMX bikes, Redline, Inspyre, Pumptrack, Box Components, Troylee, Zulu, G-Form, Insight, SD, enzovoort. Ze hebben een groot assortiment en leveren alles op het gebied van fietscross, BMX, pumptrack en wheeliebikes. Verzending binnen Nederland kost €4,95, maar boven de €100,00 is de verzending gratis (behalve voor wheeliebikes). Het is mogelijk om binnen 14 dagen te ruilen, maar sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Verzending duurt normaal gesproken 1 tot 2 werkdagen. Op maandag is de winkel gesloten, maar op dinsdag tot en met vrijdagmiddag is de winkel geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Buiten openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen.

Wil je weten wat FMX Frits Meerholz - BMX Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FMX Frits Meerholz - BMX Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FMX Frits Meerholz - BMX Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FMX Frits Meerholz - BMX Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar FMX Frits Meerholz - BMX Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FMX Frits Meerholz – BMX Specialist

Bezoekers bekeken ook