Gevoelens KWARTET

Gevoelens KWARTET is een Cadeauwinkel gelegen aan Jongkindstraat 6 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Gevoelens KWARTET in Dedemsvaart

Het Gevoelens KWARTET kaartspel is een spel dat draait om natuurlijke gevoelens zoals angst, boosheid, verdriet en jaloezie. Deze gevoelens hebben een grote invloed op ons gedrag en het is daarom belangrijk om ze te kennen en begrijpen. Het spel biedt kinderen en volwassenen de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met deze gevoelens en hun functies, en om ze te herkennen bij zichzelf en anderen. Het spel wordt aanbevolen voor therapeuten, coaches, trainers en docenten, omdat het helpt om te praten over gevoelens en emoties. Het is ook een mooi cadeau voor iemand die het moeilijk heeft. Het spel is inzichtelijk en ideaal voor scholen, en wordt geprezen om zijn uitnodigende vormgeving.

Wil je weten wat Gevoelens KWARTET verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gevoelens KWARTET of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gevoelens KWARTET? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gevoelens KWARTET het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Gevoelens KWARTET reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gevoelens KWARTET

Bezoekers bekeken ook