Het bestemmingsplan ''Stegerensallee 2 Dedemsvaart'' is vastgesteld

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Het bestemmingsplan ''Stegerensallee 2 Dedemsvaart'' is vastgesteld.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 6 februari 2024 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ''Stegerensallee 2 Dedemsvaart'' vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft te maken met de Stegerensallee 2 in Dedemsvaart. Het bestemmingsplan is bedoeld om de realisatie van 8 woningen ter vervanging van een bedrijf mogelijk te maken. Vanaf donderdag 22 februari 2024 is het bestemmingsplan te bekijkenDat kan op 2 manieren:1.Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden met het adres of met het identificatienummer: NL.IMRO.0160.0000BP00242-VG01. 2.Op papier in het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 14 0523.Bent u het niet eens met dit besluit dan kunt u in beroep gaanBelanghebbenden mogen dat altijd. Dan kan vanaf vrijdag 23 februari 2024. Vanaf deze datum hebt u hier 6 weken de tijd voor. In beroep gaan kan niet per e-mail.U schrijft een brief naar:Raad van State Afdeling bestuursrechtspraakPostbus 200192500 EA Den HaagIn uw brief schrijft u:1.uw naam en adres;2.de datum waarop u uw brief schrijft;3.over welk besluit het gaat;4.waarom u het niet eens bent met het besluit; (stuur een kopie van het besluit mee)5.uw handtekening.Niet-belanghebbenden kunnen alleen in beroep gaan als zij tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend. Meer informatie vindt u op de website van de Raad van State.Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag ná die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt uitgesteld als bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dedemsvaart
  2. gmb-2024-73631

Gerelateerde berichten