Binnengekomen aanvraag omgevingsvergunning: Samenwijk 27 in Dedemsvaart, het uitbreiden van de woning

DeDedemsvaartgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Binnengekomen aanvraag omgevingsvergunning: Samenwijk 27 in Dedemsvaart, het uitbreiden van de woning.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Informatie over de aanvraag omgevingsvergunning-Locatie: Samenwijk 27 in Dedemsvaart-Omschrijving: het uitbreiden van de woning-Publicatiedatum: 28 februari 2024-Zaaktype: Omgevingsvergunning-Zaaknummer: V2024-0194-01-DSO-nummer: 2024021601523-Ontvangstdatum: 16 februari 2024Bekijken van de aanvraag omgevingsvergunningDat kan op het gemeentehuis in Hardenberg. Maak een afspraak met telefoonnummer 140523Reguliere of uitgebreide voorbereidingsprocedureBij het indienen is nog niet duidelijk welke procedure nodig is. Dit is de manier van werken:-Bij de reguliere procedure wordt het besluit bekend gemaakt. Daarna kan een bezwaarschrift worden ingediend.-Bij de uitgebreide procedure wordt een ontwerpbesluit bekend gemaakt. Deze is daarna te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl of op afspraak in het gemeentehuis. Daarna kan er een zienswijze worden ingediend. Wij maken onze besluiten bekend op www.officielebekendmakingen.nl en in weekblad De Toren.Wilt u op de hoogte gehouden worden van gebeurtenissen in uw buurt?Meld u dan aan voor de e-mailservice op www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt.

 

Onderwerp: Recht | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDedemsvaartgids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dedemsvaart, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDedemsvaartgids.nl
Redactie deDedemsvaartgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dedemsvaart
  2. gmb-2024-85461

Gerelateerde berichten