HangmatGigant.nl

HangmatGigant.nl is een Winkel gelegen aan Fahrenheitstraat 5 in Dedemsvaart.

Meer informatie over HangmatGigant.nl in Dedemsvaart

Goed advies gekregen via de klantenservice en snelle levering van een groot assortiment aan scherp geprijsde hangmatten. De klant is super tevreden en geniet nu van zijn nieuwe hangmat. HangmatGigant.nl is een webwinkel die zich richt op het verkopen van fair trade en/of ecologisch geproduceerde hangmatten en hangstoelen. Ze bieden het grootste assortiment aan en garanderen de laagste prijs. Bestellingen worden op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst en de volgende dag al geleverd. De klantenservice is beschikbaar van 09:00 tot 17:00 uur en retourneren is gratis. Het is handig dat je tot 365 dagen na ontvangst van de bestelling kunt beslissen om het product terug te sturen. Daarnaast worden alle bestellingen gratis verzonden. Kortom, bij HangmatGigant.nl koop je je nieuwe hangmat met een relaxte groet.

Wil je weten wat HangmatGigant.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HangmatGigant.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HangmatGigant.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HangmatGigant.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar HangmatGigant.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HangmatGigant.nl

Bezoekers bekeken ook