Het Kaasdomein

Het Kaasdomein is een Kaaswinkel gelegen aan Julianastraat 66 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Het Kaasdomein in Dedemsvaart

Bij het Kaasdomein in Dedemsvaart, gelegen aan de Markt 14, kun je terecht voor een gezellige kaas- en delicatessenwinkel. Sinds de opening in augustus vorig jaar is het assortiment steeds verder uitgebreid. Naast heerlijke kazen uit binnen- en buitenland, worden er ook diverse streekproducten verkocht, zoals lokale bieren, vruchtensap, jam, aioli en vlees van Blonde d'Aquitaine koeien. Je bent van harte welkom om langs te komen in de winkel om te snuffelen en te proeven. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 9.00-18.00 uur, vrijdag van 9.00-20.00 uur en zaterdag van 9.00-17.00 uur. In de winkel zijn verschillende categorieën te vinden, waaronder streekproducten. Daarnaast is er ook een klantenservice beschikbaar en kun je het Kaasdomein volgen op sociale media.

Wil je weten wat Het Kaasdomein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kaasdomein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kaasdomein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kaasdomein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Het Kaasdomein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kaasdomein

Bezoekers bekeken ook