Het Kuperhuus

Het Kuperhuus is een Winkel gelegen aan Julianastraat 30 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Het Kuperhuus in Dedemsvaart

Het Kuperhuus is een (web)winkel in Dedemsvaart die landelijke en betaalbare woonaccessoires en fashion verkoopt. Ze hebben een breed assortiment, waaronder woonaccessoires, sieraden, fashion en nog veel meer. Alle artikelen in de webwinkel zijn van goede kwaliteit en er worden regelmatig nieuwe artikelen toegevoegd. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden na betaling. De openingstijden van de fysieke winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het Kuperhuus heeft ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden. Het assortiment van de webwinkel bestaat onder andere uit geurlampen en geurolie van Asleigh & Burwood, led kaarsen, decoratie van BRYNXZ collections en PTMD, wandversiering, verlichting, klokken, fotolijsten, klein meubilair en cadeaubonnen.

Wil je weten wat Het Kuperhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kuperhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kuperhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kuperhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Het Kuperhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kuperhuus

Bezoekers bekeken ook