Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck.

Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck. is een Fysiotherapeut gelegen aan Poolmanserf 6 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck. in Dedemsvaart

Bij onze praktijk voor fysiotherapie staat uw gezondheid en welzijn centraal. Onze ervaren fysiotherapeuten bieden een breed scala aan behandelingen, zoals manuele therapie, oefentherapie en sportfysiotherapie, die altijd op maat worden gemaakt op basis van uw individuele behoeften en doelen. We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en betrekken u actief bij het behandelproces om een snel en effectief herstel te bevorderen. Onze praktijk beschikt over moderne faciliteiten en werkt samen met andere zorgverleners om optimale zorg te garanderen. Daarnaast bieden we ook online consulten aan. Vanwege de corona-pandemie gelden er specifieke regels voor behandeling op de praktijk, zoals het op tijd komen, alleen komen of maximaal één begeleider meenemen, het meenemen van handdoeken en het volgen van hygiënische maatregelen. Onze therapeuten werken met beschermende middelen indien er binnen anderhalve meter wordt behandeld. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je weten wat Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hibma Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Kinderoefentherapie en Mensendieck.

Bezoekers bekeken ook