Houvast Bouw

Houvast Bouw is een Aannemer gelegen aan Langewijk 428 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Houvast Bouw in Dedemsvaart

Bouwbedrijf Houvast Bouw is een gespecialiseerd bedrijf in houtskeletbouw, verbouwingen, onderhoud en nieuwbouw. Ze hebben veel ervaring en kunnen verschillende soorten opdrachten uitvoeren, zoals badkamerrenovaties, het bouwen van schuren en bedrijfsgebouwen. Het bedrijf is gevestigd in Dedemsvaart, maar voert opdrachten uit door het hele land. Het is opgericht in 2009 door Jordy Houvast, die jarenlange ervaring heeft in de bouw. Het bedrijf hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en streeft naar perfectie om ervoor te zorgen dat elk project aan de wensen van de klant voldoet. Ze werken samen met onderaannemers om het bouwproces soepel te laten verlopen. Als u verbouw- of nieuwbouwplannen heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Houvast Bouw.

Wil je weten wat Houvast Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houvast Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houvast Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houvast Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Houvast Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houvast Bouw

Bezoekers bekeken ook