Huidspecialist Andrea

Huidspecialist Andrea is een Schoonheidssalon gelegen aan Julianastraat 66 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Huidspecialist Andrea in Dedemsvaart

Andrea Scholten-Vos is een huidspecialist die gespecialiseerd is in huidverbetering. Na haar studie als gediplomeerd Schoonheidsspecialiste heeft ze jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende salons en drogisterijen. In 2017 is ze haar eigen salon aan huis gestart, genaamd Andrea Beauty & Care. Naarmate ze zich meer verdiepte in huidverbetering, ontdekte ze dat dit haar passie is. Ze heeft zich verder gespecialiseerd en heeft veel kennis opgedaan door trainingen en cursussen. In november 2021 heeft ze de overstap gemaakt naar een nieuw pand en heeft ze haar salon een nieuwe naam, logo en uitstraling gegeven. Bij Huidspecialist Andrea kun je terecht voor huidverbetering met natuurlijke producten, specialistische behandelingen zoals peelings, bindweefselmassage en ontspannende behandelingen. De salon maakt gebruik van het merk Absolution, dat natuurlijke producten bevat zonder parabenen, alcohol en parfum en vegan is. Geurbeleving, huidverbetering en ontspanning zijn de kernwaarden in de salon. Samen met de klant werkt Andrea aan het verbeteren van de huid en het behalen van de gewenste resultaten.

Wil je weten wat Huidspecialist Andrea verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidspecialist Andrea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidspecialist Andrea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidspecialist Andrea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Huidspecialist Andrea reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidspecialist Andrea

Bezoekers bekeken ook