Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart

Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart is een Dakdekker gelegen aan Wisseling 14 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart in Dedemsvaart

Installatiebedrijf Balt BV is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor particulieren, woningbouwcorporaties en bedrijven in de regio Dedemsvaart - Hardenberg. Ze zijn gespecialiseerd in de aanleg van centrale verwarming, installatie van badkamers, zink- en loodwerk, onderhoud van cv-ketels, aanleg van gas- en waterleidingen, dakbedekking, dakgoten en zonnepanelen. Klanten kunnen 24 uur per dag telefonisch storingen doorgeven en er is ook buiten kantooruren een vakkundige service-monteur beschikbaar. Daarnaast hebben ze recente projecten gerealiseerd en hebben ze een goede naam opgebouwd in service en kwaliteit.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Balt Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook