Intramax B.V.

Intramax B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Galileïstraat 4 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Intramax B.V. in Dedemsvaart

Intramax is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afbouw en inrichting. Ze werken in verschillende sectoren, zoals kantoren, detailhandel, distributiecentra en parkeergarages. Ze hebben een vast team van vakmensen die zowel kleine klussen als grote projecten aanpakken. Ze streven naar een soepel verloop van het project en werken graag met korte lijnen en goed overleg om het gewenste resultaat te bereiken. Het afgelopen jaar hebben ze verschillende mooie projecten opgeleverd. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en hun kantoor is gevestigd in Nijverdal.

Wil je weten wat Intramax B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Intramax B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Intramax B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Intramax B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Intramax B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Intramax B.V.

Bezoekers bekeken ook