Jan van Slooten Rijopleidingen

Jan van Slooten Rijopleidingen is een Rijschool gelegen aan Havikstraat 18 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Jan van Slooten Rijopleidingen in Dedemsvaart

Rijschool Jan van Slooten uit Dedemsvaart is gericht op de veiligheid en het welzijn van de leerling tijdens de rijlessen. Ze bieden zowel auto- als motorrijlessen aan. Het belangrijkste doel van de rijschool is om de leerlingen goed en veilig te leren rijden, wat wordt getoetst door het CBR met een examen. De rijschool streeft ernaar om de lessen in een ontspannen sfeer te geven, zodat de leerlingen zich op hun gemak voelen en beter kunnen presteren. Ze zijn niet gericht op het aanbieden van lage prijzen, maar geven wel alle aandacht en proberen de beste te zijn. Leerlingen kunnen in principe wekelijks lessen inplannen en zelfs meerdere keren per week als er plaats is. De rijschool heeft een gratis app waar leerlingen toegang hebben tot het leerlingportaal om hun gevolgde lessen en vorderingen te bekijken. Ze kunnen ook direct afspraken synchroniseren met hun telefoonagenda en ontvangen een half uur voor de les een herinnering. Daarnaast kunnen ze via verschillende kanalen nieuwe afspraken maken als dat nodig is. De rijschool biedt ook de mogelijkheid om een Tussen Tijdse Toets (TTT) te doen, een proefexamen dat wordt afgenomen door het CBR. Als de leerling tijdens de TTT de bijzondere verrichtingen op het examenniveau beheerst, krijgen ze vrijstelling voor deze verrichtingen op het eerstvolgende examen. De rijschool biedt ook de optie voor een faalangstexamen, speciaal voor.

Wil je weten wat Jan van Slooten Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan van Slooten Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan van Slooten Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan van Slooten Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Jan van Slooten Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan van Slooten Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook