Juwelier Dekker

Juwelier Dekker is een Juwelier gelegen aan Markt 39 41 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Juwelier Dekker in Dedemsvaart

Juwelier Dekker is een gerenommeerde juwelier met een eigen atelier en de grootste collectie trouwringen in Noord-Nederland. Het familiebedrijf, dat al decennialang actief is, begon als een juwelierszaak in Staphorst en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere vestigingen. Het ambacht van edelsmeden zit in het bloed van de familie Dekker en in de meeste vestigingen hebben ze een eigen atelier waar nieuwe sieraden worden ontworpen en gemaakt. Ook kunnen oude sieraden worden omgebouwd tot nieuwe sieraden. Naast de bekende merken biedt Juwelier Dekker ook de mogelijkheid om unieke en persoonlijke sieraden te laten maken. In de winkel kunt u de brede collectie van de mooiste merken ontdekken en kunt u terecht voor service en onderhoud.

Wil je weten wat Juwelier Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juwelier Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juwelier Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juwelier Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Juwelier Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juwelier Dekker

Bezoekers bekeken ook