Juwelier Optiek Peter Brinkhuis

Juwelier Optiek Peter Brinkhuis is een Opticien gelegen aan Julianastraat 10 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Juwelier Optiek Peter Brinkhuis in Dedemsvaart

Juwelier-Optiek Peter Brinkhuis opende zijn juwelierswinkel in Dedemsvaart in 1990. Met passie en liefde voor het vak is de winkel uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. De collecties en het interieur zijn regelmatig aangepast en in 2012 is de winkel volledig gemoderniseerd. Bij Juwelier Brinkhuis vindt u een groot assortiment aan gouden en zilveren producten, evenals een ruime collectie brillen en horloges. De winkel beschikt ook over een reparatieafdeling waar bijzondere wensen kunnen worden uitgevoerd. De kwaliteit, vakkennis en service zorgen ervoor dat steeds meer klanten de weg naar de winkel weten te vinden. U bent van harte welkom in het gezellige moderne pand in het centrum van Dedemsvaart om verrast te worden door de vele collecties sieraden, horloges en monturen.

Wil je weten wat Juwelier Optiek Peter Brinkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Juwelier Optiek Peter Brinkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Juwelier Optiek Peter Brinkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Juwelier Optiek Peter Brinkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Juwelier Optiek Peter Brinkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Juwelier Optiek Peter Brinkhuis

Bezoekers bekeken ook