k.v. Avereest

k.v. Avereest is een Sportclub gelegen aan in Dedemsvaart.

Meer informatie over k.v. Avereest in Dedemsvaart

Korfbalvereniging Avereest is een club in Dedemsvaart en omgeving die goed scoort. Op de website van de club is te lezen dat de C1-kampioen is geworden en er wordt verslag gedaan van het Schoolkorfbaltoernooi. Daarnaast is er informatie te vinden over het clubgebouw en het kunstgrasveld, dat niet met rubberkorrels maar met zand is ingestrooid. De club heeft diverse sponsoren, waaronder Peter Deen makelaardij en Nuvelstijn Mode. Er wordt ook vermeld dat je via Sponsorkliks aankopen kunt doen bij grote webwinkels om de verenigingskas te spekken. De club benadrukt dat ze korfbal sportief, gezond en gezellig vinden en dat ze arbitrageproof zijn. Voor contactinformatie kan er gemaild worden naar korfbaldedemsvaart@gmail.com.

Wil je weten wat k.v. Avereest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van k.v. Avereest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij k.v. Avereest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je k.v. Avereest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar k.v. Avereest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. k.v. Avereest

Bezoekers bekeken ook