KarperXXL

KarperXXL is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Langewijk 102 in Dedemsvaart.

Meer informatie over KarperXXL in Dedemsvaart

KarperXXL.nl is een website die zich richt op betaalbare boilies, pop-ups, groundbaits, dips en oliën voor het karpervissen. Het belangrijkste onderdeel van het karpervissen is volgens hen een goed aas, dat de karper aantrekt en goed verteerbaar is. Ze gebruiken alleen natuurlijke hoogwaardige producten voor hun boilies. Ze leveren in heel Nederland en België. Op de website zijn ook populaire producten te vinden, zoals de Cloudy Stick mix Robin Red en de Sweet Scopex-Krill 20 mm. Daarnaast is er nieuws te lezen, zoals het feit dat de producten van KarperXXL nu ook te koop zijn bij de Dierenspeciaalzaak in Dedemsvaart. Er zijn ook foto's te bekijken en reviews te lezen op Instagram. Het afhaaladres van KarperXXL is in Dedemsvaart.

Wil je weten wat KarperXXL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KarperXXL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KarperXXL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KarperXXL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar KarperXXL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KarperXXL

Bezoekers bekeken ook