Keukencentrum Sluis 6

Keukencentrum Sluis 6 is een Keukenwinkel gelegen aan Rheezerend 136 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Keukencentrum Sluis 6 in Dedemsvaart

Sluis 6 Keukens is een keukenleverancier die al sinds 1980 actief is. Ze bieden keukens aan in alle prijsklassen, van basiskeukens tot luxe merkkeukens. Naast het leveren van complete keukens, helpen ze ook klanten die hun huidige keuken willen renoveren door bijvoorbeeld de deurtjes, het blad of de apparatuur te vervangen. In hun showroom in Dedemsvaart kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Naast keukens bieden ze ook maatwerkoplossingen zoals hardhouten draai-/kiepramen en kozijnen. Het bedrijf wordt gerund door Jan, die voorheen timmerman was en zijn eigen bouwbedrijf in houtskeletwoningen heeft opgericht. Door zijn technische achtergrond kan hij klanten deskundig advies geven bij het samenstellen van hun droomkeuken. Sluis 6 Keukens is op afspraak geopend en het bezoekadres is Rheezerend 136 in Dedemsvaart. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer +31 (0)523 615714 of via e-mail op info@sluis6.nl.

Wil je weten wat Keukencentrum Sluis 6 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keukencentrum Sluis 6 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keukencentrum Sluis 6? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keukencentrum Sluis 6 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Keukencentrum Sluis 6 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keukencentrum Sluis 6

Bezoekers bekeken ook