Kinderwereld Dedemsvaart

Kinderwereld Dedemsvaart is een Kinderopvang gelegen aan De Tjalk 2 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Kinderwereld Dedemsvaart in Dedemsvaart

Kinderwereld biedt verschillende vormen van kinderopvang aan, waaronder dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Er zijn verschillende vestigingen en nieuwsbrieven beschikbaar. In Dedemsvaart is er dagopvang vanaf 2 jaar, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De locatie is bij OBS 't Kompas op De Tjalk 2. Het LRK-nummer voor de dagopvang en peuterspeelzaal is 148628333 en voor de buitenschoolse opvang is het 184303588. De clustermanager van deze locatie is Heleen Ridderman, te bereiken via heleen@kinderwereld.info. Er is ook een oudercommissie aanwezig en er zijn verschillende contactmogelijkheden en voorwaarden beschikbaar. Daarnaast zijn er vacatures, GGD-rapportages en externe contacten. Er is een privacybeleid en een klachtenprocedure van toepassing.

Wil je weten wat Kinderwereld Dedemsvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderwereld Dedemsvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderwereld Dedemsvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderwereld Dedemsvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dedemsvaart. Opzoek naar Kinderwereld Dedemsvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderwereld Dedemsvaart

Bezoekers bekeken ook